Ankara Pursaklar Saray ilçesinde İmar İnşaat&emlak güvencesiyle hayata geçirilen Altınbaşak Doğa konut projesi tek bloktan oluşuyor.
Toplam 63 adet konuttan meydana gelen Altınbaşak Doğa konut projesinde konutların tamamı brüt 190 metrekare 4+1’lerden oluşuyor.
Altınbaşak Doğa fiyatları 420 bin TL’den başlıyor. Temmuz 2019’da konut teslimleri yapılması planlanan Altınbaşak Doğa projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.
Her dairenin 2 balkonlu olarak tasarlandığı proje akıllı ev sistemi ile tasarlanıyor. Altınbaşak Doğa Ankara konut projesi zengin sosyal olanakları ile de dikkat çekiyor.
Projede;
• Playstation alanı
• Masa tenisi
• Kapalı çocuk oyun alanları
• Etkinlik alanı
• Mini sinema salonu
• Güvenlik
• Her daireye birer adet açık ve kapalı otopark
• Mescit
• Kamelyalar
• Botanik park
• Basketbol sahası
• Futbol sahası
• Bekleme odası
• Botanik göl ve çevresinde yürüyüş yolları
• Fitness salonu
• Bay-bayan etkinlik salonu
• Yeşil alan yer alıyor.
Bodrum+zemin kat+16 normal kattan oluşan Altınbaşak Doğa projesi butik konseptte tasarlanıyor. Projede 63 daire yer alıyor.