Mahmutbey serbest geçiş sistemi için çalışmalar başladı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasının ardından trafik yükü daha da artan Mahmutbey’de serbest geçiş uygulaması ile kilit haline gelen trafiğin rahatlaması bekleniyor.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 4 Ekim’de başlayan Mahmutbey serbest geçiş sisteminin 45 günde tamamlanacağını açıkladı.
Bakan Arslan, “Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş sistemi kurmak üzere, çalışmalara başladık. Her ne kadar 2 ay öngörülmüş ise de biz yaklaşık 45 günde bunun bitirilmesi ve İstanbulluların hizmetine girmesini, İstanbulluların hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyorduk. Zaten bu doğrultuda yol alıyoruz. İnşallah 45 gün içerisinde bunun İstanbulluların hizmetine sunmuş olacağız” dedi.